Elstartolt a SZUT

2018.11.11. | Utazás

Mint bizonyára észrevettétek, néha hosszabb-rövidebb időre eltűnök, kb. mintha a föld nyelt volna el. ?
Ilyenkor általában valami történés van: úton vagyunk, költözünk, lefoglalnak az üzleti és/vagy családi ügyek vagy éppen dolgozunk valami új és izgalmas projekten.

Az elmúlt hetekben is egy ilyen új és izgalmas projekt kötötte le az energiáim nagy részét (a normál napi ügyek és feladatok mellett), de a héten végre elkészült legújabb projektünk, a Személyes Utazási Tanácsadás honlapja, és elindult a Facebook oldal is.

Akik ismernek tudják, hogy nagyon fontos nekem (és a kollégáimnak is), hogy a nyaralás valódi utazás legyen. Kiscsoportban vagy egyedül, szervezetten vagy önállóan, de mindenképpen a valódi élményekre koncentrálva. Az utazásszervezésben is azt tartom szem előtt, hogy az adott ország legjobbjaiból minél többet megmutassunk (természetesen az idő és anyagi keretek függvényében), és a lehető legtöbb élménnyel térjen mindenki haza. Azoknak, akik nyitottak rá – és a(z anyagi) helyzetük is megengedi – szeretjük megmutatni az adott ország igazi arcát, lehetőség szerint helyi emberekkel találkozva vagy legalább egy rendhagyó városnézés keretében, amelynek során a nevezetességek mellett a helyiek által látogatott helyekre is betérünk.

Szerencsére Magyarországon is van már néhány hasonló gondolkodású utazást kedvelő, és utazásszervezéssel foglalkozó ember. Olyanok, akiknek a munkájuk a hobbi, szeretik és lelkesedéssel szervezik az utakat. Legtöbbjüket régóta ismerjük, személyes jó kapcsolatot ápolunk velük, hasonló utazási értékrendet képviselünk, és jó szívvel bízzuk rájuk családtagjaink vagy barátaink utazásának szervezését is.
Őket hoztuk egy platformra a Személyes Utazási Tanácsadás (SZUT) keretében. Csupa olyan ember, akik egy-egy adott régióban nagy helyismerettel rendelkeznek, és akik nem a tömegturista vonalat követik, hanem fontosnak tartják a helyi emberek bevonását és a helyiekkel való interakciót.

Maga az oldal azoknak szól, akik önállóan (csoport és túravezető nélkül), tömegközlekedéssel indulnának felfedező utazásokra, de nem tudják, hogy kezdjenek neki egy ilyen utazás megszervezésének vagy nem szeretnék a drága idejüket a legjobb helyek felkutatásával és a szükséges információk begyűjtésével tölteni. A SZUT keretében ugyanis 1-6 fős, önállóan utazó csoportoknak készítünk személyre szabott útiterveket…

A projekt nem előzmény nélküli, csináltunk már ilyen utakat Marokkóban, Thaiföldön, Indiában és Indonéziában is, de most jött el az idő, hogy önálló “identitást” nyerjen, és a nagyvilágnak is megmutassuk…
Szeressétek, és vigyétek hírét Ti is! ?

https://www.facebook.com/SzemelyesUtazasiTanacsadas/

Archívum

Tetszik? Iratkozz fel!

Ha szeretnél rendszeresen értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről és az aktuális hírekről, iratkozz fel hírlevelemre. 

Pin It on Pinterest

Share This