Sikeres feliratkozás

Köszönöm szépen, hogy feliratkoztál a hírlevelemre.

Hamarosan érkezik az első levél a [email protected] e-mail címről.

Ha mégsem – és 15 percen belül sem kapod meg a levelet -, akkor kövesd az alábbi lépéseket.

1

Nézd meg a spamek között!

Nem jellemző, de előfordulhat, hogy a levél véletlenül a spam mappádba került. Ha tényleg ott lapul a levél, akkor 1) jelöld, hogy ez nem spam és/vagy 2) tedd be az e-mail címem, a [email protected]-ot, a biztonságos címek közé.

Kész is vagy! Várhatod a következő levelet. wink

2

Promóciós mappa?

Ha Gmailes címet adtál meg, simán lehet, hogy a levél a “Promóciók”, vagy “Közösségi” lapra került. Ellenőrizd ezeket is!

Mivel ezeken a lapokon könnyebben átsiklik a figyelmed az üzenetek felett, javasolom, hogy húzd át a levelem az elsődleges lapra. Így a jövőben is oda érkeznek majd a levelek, és biztosan nem maradsz le semmiről.

3

E-mail cím rendben?

Ha sem a spamek között, sem az egyéb mappákban nem találod a levelet, akkor előfordulhat, hogy elírtad az e-mail címet.

Próbálj meg újból feliratkozni, de figyelj nagyon, hogy pontosan add meg az adataidat. Legfőképpen az e-mail cím pontosságára figyelj!

Mindent kipróbáltál, de mégsem sikerült feliratkozni?

Küldj nekem egy e-mailt a keresztneveddel (ahogy szeretnéd, hogy szólítsalak) és az e-mail címeddel  (ahová a leveleimet kapni szeretnéd) a [email protected] e-mail címre.

(Megköszönöm, ha azt is jelzed, hogy milyen hibába ütköztél, hogy ki tudjam javítani, és másnak már ne legyen gondja vele. wink)

Nagyon sietsz, és nincs időd leveleket írogatni?

Kattints ide, és küldj egy üres levelet.  A tárgymezőbe annyit írj, hogy „feliratkozás”. Ebből én tudni fogom, hogy szeretnél feliratkozni, és a küldő e-mail címét hozzáadom a listához.

A Facebook oldalamat követed már?

Ha még nem, akkor itt az ideje. 🙂

Lájkold és kövesd a Mindeközben Kenyában Facebook oldalát, hogy azokról a képekről és sztorikról se maradj le, amelyek a weboldalon és a hírlevélben nem jelennek meg.

 

Pin It on Pinterest