Mosás utáni gondolatok

2018.03.14. | Mindennapok

Van más család is, ahol mosáskor a férfiembernek több ruhája van, mint a ház asszonyának?

Ma mostunk, és amikor az előbb összehajtogattam a ruhákat konstatáltam – már sokadszorra -, hogy Tomnak sokkal több a ruhája, mint nekem. Vagyis inkább ő sokkal több ruhát használ, mint én. (Összességében szerintem még mindig nekem van több – ebben normálisnak mondható pár vagyunk ? -, de nekem arányaiban több a “csinos” (alkalomra való) és meleg (hideg időre való) ruhám, amiket nem igazán használok.)

Jó, mondjuk Tom az, aki jön-megy, kertben dolgozik stb., szóval neki nyilván sűrűbben kell ruhát cserélnie. Én leginkább itthon lébecolok – akarom mondani, dolgozok ? -, úgyhogy simán elvagyok 2 napig ugyanabban a ruhában…
Bár én állítólag úgyis pizsamában dolgozom… Legalábbis ahogy ezt egy online fórumon annó megtudtam. ? A pizsama-dolog persze nem állja meg a helyét (egyáltalán nem is használunk itt pizsamát ? ), de az tény, hogy a home officenak (otthondolgozásnak) megvan az az előnye, hogy nem kell túlzásba vinni az öltözködést (sem)… Én speciel azt (is) nagyon szeretem a home officeban. Itt, Kenyában, 35 fokban meg is őrülnék, ha kiöltözve be kéne járnom mindennap egy irodába…

Na, de lényeg a lényeg, az azért mégiscsak fura, hogy Tomnak több a mosnivalója, mint nekem, nem? Asszem bele kéne húznom, nehogy a végén még “fura” pár legyünk… Muszáj lesz vennem pár ruhát… ?

Archívum

Tetszik? Iratkozz fel!

Ha szeretnél rendszeresen értesítést kapni a legújabb bejegyzésekről és az aktuális hírekről, iratkozz fel hírlevelemre. 

Pin It on Pinterest

Share This